Je bent verhuisd. De stofwolken van de stukadoor zijn opgetrokken en je huis is volledig ingericht. Nu is het tijd om je nieuwe huis in te wijden met een mooi feest. Een housewarming party is een heel normaal begrip geworden. Wie  denkt dat hij of zij er is met alleen feestversiering heeft het mis. Een housewarming party is een feest waar wat meer bij komt kijken. We geven je wat goede tips. 

Verzin een thema 

Een thema bij een housewarming party is altijd leuk. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een Ibiza thema of een Frans thema. Een thema voegt altijd wat toe aan de feestvreugde. Vraag je vrienden en familie om zich in gepaste kledij te hullen. Serveer bij een Ibiza thema heerlijke – eventueel alcoholvrije – cocktails. Maak met kussens een mooie lounge hoek. Moet je daarvoor je huiskamer of tuin op de schop nemen, maak dan foto’s van hoe het er gewoonlijk uit ziet. Een Franse sfeer krijg je al heel gemakkelijk met een wijnproeverij. Voor elk thema vind je op FopEnFeestwinkel.nl passende versiering om je huis extra sfeervol te maken.

Een leuke rondleiding 

Iedereen is natuurlijk erg benieuwd naar jouw huis. Je toont het dan ook heel graag. Organiseer een leuke rondleiding waarbij je eventueel wat vertelt over het werk wat je hebt gedaan in jouw huis om het tot zo’n paleisje te krijgen. Ook hier geldt dat foto’s van een verbouwing het altijd erg goed doen. Moeten er nog bepaalde klussen gebeuren, dan is dit uiteraard de kans om mensen ervoor te ronselen. 

Ben je blut door de verhuizing 

Een verhuizing hakt er flink in. Daar bedoelen we ook  het financiële aspect mee. Wanneer je blut bent na je verhuizing lijkt het erop dat je niet verder komt dan feest versiering. Wanneer het kopen van hapjes en drankjes voor je gasten een te dure aangelegenheid wordt, kondig dan een Pot Luck aan. Dit is een feest waarbij de bezoekers iedereen van hun lievelingsgerechten meenemen. Op deze manier hoef je zelf geen hapjes te maken. Uren in je keuken is ook niet nodig. Een feest wat je op deze manier viert zorgt er vaak voor dat je de rest van de week niet meer hoeft te koken.

Over de auteur

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.