Een bronzen beeldje van moeder en kind printen is een manier om een bijzondere band vast te leggen. Het is fijn om een bepaald moment in jullie relatie als moeder en zoon of dochter vast te leggen. Dat gaat het best door met 3D technieken een mal te maken waarmee het beeldje dan uit te werken is. Het is leuk om dit voor jezelf te laten maken, maar ook voor anderen kan het een leuk cadeau zijn.

Naar de expert gaan
Een bronzen beeldje van moeder en kind maken is niet heel gemakkelijk. Daar is wel enige kennis en ervaring voor nodig. Dat geldt niet alleen voor het maken van een 3D scan in een bepaalde pose. Het is ook voor het daadwerkelijk in brons maken van het model zo dat dit heel precies moet gebeuren. Hoewel je dus zelf niet meer dan enkele minuten bezig bent, is het daarom wel zo dat de expert tot wel 10 weken werk heeft aan het perfectioneren van jouw bronzen beeldje.

Model in 3D maken
Een mooi beeldje is vooral het soort beeldje dat gebaseerd is op wat jij voor je ziet. De beelden die met de scan worden gemaakt zijn in een model te vatten met een softwarebedrijf. Het is interessant om te zien hoe dit dan ook nog aangepast en bijgewerkt kan worden. Het is wel zo fijn om te weten dat je bijvoorbeeld oneffenheden kan aanpassen. Zo wordt het model helemaal geschikt gemaakt om in een bronzen beeld te worden gevat. De specialist kan je ook nog helpen met tips waar dat nodig is.

Het is slim  oom voor brons te kiezen voor het beeldje. Dit heeft namelijk een mooie uitstraling en gaat ook lekker lang mee. Het is dan fijn om de nabewerking te laten doen op een manier die jij fijn vindt. Bedenk je dat het maken en de nabewerking samen 8 tot 10 weken in beslag kunnen nemen. Maar dan heb je wel het beeldje helemaal op maat en naar jouw zin. Daar kan je wel heel blij van worden.

Leuk om te geven
Het is niet alleen leuk om zelf een bronzen beeldje van moeder en kind te hebben. Het is juist ook leuk om dit als cadeau aan een vriendin of zus te geven. Iedereen kan er natuurlijk van genieten om een mooi beeldje te laten maken en dit dan thuis te ontvangen. Geef het als cadeau aan iemand die wat voor je betekent.

Over de auteur

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.