Ben jij benieuwd hoe jij ledstrips in de badkamer kan toepassen? Door de opkomst van LED verlichting zijn de mogelijkheden met verlichting eindeloos geworden. Er is vrijwel geen plek waar dit licht niet van toepas kan komen. In de tuin, in de keuken, in de badkamer of in de slaapkamer, overal zorgt de LED verlichting voor meer sfeer. Ben jij benieuwd hoe jij led strips verwerkt in de badkamer? In dit artikel kom je achter alle mogelijkheden. 

Wat is LED verlichting?

LED verlichting is al jaren ongekend populair. De verlichting is niet meer weg te denken uit de huizen. Doordat de verlichting erg klein is en veel licht geeft, verbruikt het weinig energie en is het heel makkelijk te verwerken in de ruimte. Je hebt geen grote lampen meer nodig om de ruimte te verlichten. Ook kan je dankzij led verlichting hele mooie accenten aanbrengen aan de ruimte. Ledstrips is een type verlichting dat steeds vaker wordt toegepast. In een badkamer verlicht je bijvoorbeeld de wasbak of de spiegel meer door het gebruik van LED strips.

Wat zijn de mogelijkheden van LED verlichting in de badkamer?

De badkamer is een plek waar veel vocht vrijkomt. Het is belangrijk in deze ruimte dat je goed oplet met welk materiaal je werkt. Wanneer je bijvoorbeeld een plakhaakje ophangt op de muur voor jouw badjas of handdoek, zal deze door het vocht loskomen van de muur. Gelukkig zijn er tegenwoordig speciale LED verlichting te vinden die bestendig zijn tegen vocht. Plaats een strip rondom de spiegel om betere licht tijdens het opmaken te hebben of plaats een strip in de douche door beter zicht te geven op alle doucheproducten. Ook rondom het bad zorgt LED verlichting voor sfeer.

Hoe installeer je LED strips in de badkamer?

Het installeren van de LED verlichting in de badkamer is geen ingewikkelde klus. Led strips die je via LEDstrip XL besteld, worden altijd geleverd met een installatiehandleiding. Door te kiezen voor een led strip in de badkamer heb je alle controle over de intensiteit van het licht en verlicht je met een druk op de knop de ruimte.

 

Over de auteur

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.