Mis jij iets in je interieur of wil je je woonkamer gewoon een beetje opvrolijken? Bekijk dan eens de linnen foto’s van Namenenzo. Hier kan je een eigen foto op linnen of canvas plaatsen waardoor jij de gezelligheid in je huis terug kan halen. Namenenzo zorgt voor een onwijs groot assortiment aan foto’s op linnen met oneindig veel mogelijkheden. Wil jij een foto collage op het doek, een grote vakantiefoto of ga jij voor een extra groot formaat? Alles is mogelijk. Vind je het moeilijk om een keuze te maken of weet je niet zo goed wat er in je interieur past. Namenenzo staat altijd voor je klaar om een passend advies te geven.

Bij Namenenzo worden linnen foto’s gemaakt met behulp van een speciale printer en speciale inkt. Eerst wordt er geprint op een rol, vervolgens wordt het canvas doek gesneden op formaat en wordt het op een frame gespannen. Vergeet dus niet dat er geen lijst om de foto’s op linnen zit. Over het algemeen sluit een canvasdoek zonder lijst ook veel mooier aan op je interieur. Het kan voorkomen dat je graag een formaat zou willen die niet aangegeven staat bij de opties van Namenenzo. Omdat de klant koning is, is maatwerk ook mogelijk. Stuur een mail naar Namenenzo en vermeldt duidelijk wat je aanvraag is. Dan maken zij het canvasdoek precies zoals jij het wilt.

Linnen foto’s

Schilderijen worden al meer dan 500 jaar gemaakt van linnen of canvas. Het verschil tussen deze twee is dat linnen gemaakt wordt van vlas en canvas van hennep. Vlas is een stukje grover dan hennep. Daarom was linnen vroeger geliefder om te beschilderen. Tegenwoordig worden de linnen doeken gemaakt van katoen en polyester. Hierop bevindt zich een coating zodat de inkt van de foto goed kan hechten.

De foto’s op linnen hebben eindeloze mogelijkheden. Alles wat je bedenkt, is in principe mogelijk. Heb je mooie vakantiefoto’s voor in de slaapkamer? Wil je een foto van jullie bruiloft in de woonkamer? Of wil jij een foto collage maken van alle mooie foto’s? Bij Namenenzo kan het allemaal. Bij de linnen foto’s ontvang je altijd een gratis ophangsysteem. Hierdoor wordt het ontzettend makkelijk om het doek aan de muur te bevestigen.

Ga bij Namenenzo.nl naar ‘wanddecoratie’ en klik verder naar ‘foto op canvas’. Kies je favoriete formaat en begin met personaliseren. Hier voeg je de foto toe en eventueel tekst die bij de foto past. Aan de rechterkant staat een duidelijk stappenplan hoe je het beste om kan gaan met de ontwerptool.

Over de auteur

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.