Het hebben van een goed ingerichte tuin is een voordeel. De favoriete plek van de bewoners om met vrienden of familie samen te komen is namelijk meestal de tuin. Het is een perfecte locatie om te tuinieren, barbecueën, feesten, etc. De achtertuin moet echter wel de juiste meubels hebben, zoals een wicker tuinset. Deze items zijn duurzamer dan binnenmeubels. Ze zijn bestand tegen de hitte van de zon, wind, regen en ander slecht weer. Terrasmeubilair is ook gemakkelijk te repareren en te onderhouden. Dit neemt niet weg dat ze er ook nog eens geweldig uitzien. Het enige probleem is de prijs, die meestal hoog is. Je moet soms veel geld uitgeven om de beste tuinmeubelen te krijgen. Maar hier is het goede nieuws. Er zijn enkele tips die je kunt volgen om meer betaalbaar terrasmeubilair te krijgen. In de volgende uitleg lees je meer over deze tips.

Profiteren van verkoop- en tweedehandswinkels

De eerste methode om betaalbaar tuinmeubilair te kopen, is door naar de verkoop te kijken. Deze omvatten onder andere verkopen bij woningverkoop, tuinverkopen, verhuisverkopen etc. Soms houden de buurten vaak een gemeenschappelijke garageverkoop. Dit evenement komt meestal met koopjes en goedkopere producten. Er zijn ook vakantie verkopen. Veel winkels in de stad bieden meer betaalbare meubels tijdens Kerstmis, Black Friday, oudejaarsavond of andere feestdagen. Tot slot is koopjes jagen in kringloopwinkels een goed alternatief. Op deze plekken kun je veel leuke aanbiedingen vinden.

Het meubilair overspuiten

Overspuiten of opnieuw stofferen is een goedkopere oplossing, ongeacht het type terrasmeubilair. Dit betekent dat je je oude tuinmeubelen gaat vernieuwen. Deze procedure helpt om oude, versleten of beschadigde meubelstukken weer onberispelijk te maken. Deze methode kost niet zoveel als het kopen van nieuwe producten. De beste werkwijzen zijn repareren, opnieuw schilderen en combineren. Het kost minder dan de aanschaf van een gloednieuwe tuinset  4 personen. Zo houd je aan het eind van de dag meer geld over. Deze procedure is eenvoudig. Dus iedereen kan het.

Tuinmeubels ruilen

Er is een unieke manier om minder uit te geven aan tuinmeubelen: meubelruil. Met deze procedure is geen geld gemoeid. Je handelt met anderen die geen geld hebben om nieuwe items te kopen. De truc is om ervoor te zorgen dat ze meubels hebben met dezelfde waarde als die van jou. Dat betekent dat de ruilprocedure gelijk moet zijn. Hoewel deze methode perfect lijkt, is er een probleem. Het zal moeilijk zijn om de juiste persoon te vinden om meubels mee te ruilen. De oplossing is om terrasmeubelruil websites te bezoeken. Zo wordt het makkelijker om een ​​deal te sluiten.

Gebruikte meubels kopen van vrienden

Een ander idee om minder uit te geven aan tuinmeubelen is om je vrienden of familie te bellen. Het doel is om informatie te vinden over gebruikte tuinmeubelen. Sommigen van hen willen misschien wel hun tuinmeubels tegen een lage prijs verkopen. Het zal perfect zijn als ze die van hen gratis aan je geven. De prijs is meestal lager dan tweedehands meubelen die in een winkel worden aangeboden. De enige overweging is de staat van het product. Het is essentieel om de staat ervan te controleren voordat je het koopt. Je moet ervoor zorgen dat het meubelstuk niet beschadigd is en er nog goed uitziet. Tweedehands producten kopen is ook riskant omdat er geen garantie op zit.

 

Over de auteur

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.