Onder meubelwielen verstaat men in de meubelbranche speciale wielen die onder meubelstukken bevestigd kunnen worden, bijvoorbeeld onder grote kasten, bureaus, stoelen of tafels. Door meubelwielen te bevestigen kan meubilair gemakkelijk verplaatst worden. Zeker al het om logge meubelstukken gaat, zoals grote kasten of zware tafels, is dat natuurlijk ideaal. Maar meubelwielen hebben nog meer te bieden? Welke voordelen hebben meubelwielen van WielenOutlet allemaal? In dit blogartikel lees je alles wat je wilt weten over meubelwielen en de meerwaarde die deze te bieden hebben.

Met meubelwielen kun je ruimtes flexibeler inrichten

Een van de grootste pluspunten van meubelwielen, en zeker de voordelige én sterke meubelwielen van WielenOutlet, is het feit dat je hiermee kantoren, woonkamers en bedrijfsruimtes flexibeler dan ooit kunt inrichten. Stel dat je bureautafels en bureaustoelen met wielen hebt, dan kun je die snel verplaatsen als je een nieuwe collega op kantoor komt. Of als een kantoorruimte snel anders ingericht moet worden, omdat er een presentatie in de betreffende ruimte gegeven gaat worden. Ook thuis in de woonkamer zijn meubelstukken met wieltjes eronder erg handig. Mocht je ineens veel familie of vrienden op bezoek krijgen, dan kun je de meubels met wielen (denk aan tafels, kasten en stoelen) eenvoudig en snel op een andere plek zetten en zo extra ruimte creëren voor je gasten.

De vloer blijft onbeschadigd en dus mooi en strak

Belangrijk en een absolute meerwaarde van de meubelwielen van WielenOutlet is het feit dat deze wielen van topkwaliteit zijn en voorkomen dat een vloer, zeker een houten vloer, beschadigd raakt door het verschuiven van meubels. Met goede meubelwielen rijdt je een kast weg, in plaats van dat deze over de vloer wordt gesleept. En dat voorkomt een hoop krassen, putjes en andere beschadigingen aan de vloer. Het resultaat is een vloer die langer meegaat, minder vaak onderhouden hoeft te worden en visueel een stuk mooier blijft.

Voor elk meubelstuk zijn er geschikte meubelwielen

In principe maakt het niet uit hoe groot, breed of zwaar een kast, bureau of tafel is: voor elk type meubel is er wel een set meubelwielen of meubelwieletjes beschikbaar om het betreffende stuk meubel mobiel te maken. Zo kun je denken aan de draagkracht van de wielen, het materiaal (metaal of kunststof) en natuurlijk aan de kleuren en afwerking. Op dit gebied valt er bij een expert veel te kiezen. Bekijk snel online een goed aanbod van een specialistische wielenaanbieder en koop jouw meubelwielen tegen een scherpe prijs online.

Over de auteur

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.