De meeste huizen hebben een vrij standaard interieur. Een schilderijtje hier, een plant daar. Bijna elk Nederlands huishouden ziet er vanbinnen bijna hetzelfde uit. Dat is toch ongelooflijk saai?! Als je een voetstap bij iemand over de drempel zet, zie je niks terug van zijn of haar passies, zijn of haar talenten en zijn of haar karakter. Het is leuk om je woning aan te laten sluiten bij je persoonlijke interesses en eigen stijl. Zo weerspiegelt jouw huis wat jij belangrijk in het leven vindt, en wat jouw normen en waarden zijn. Maar, hoe zorg je voor een verzorgd interieur? En is dit niet onwijs duur? Als je benieuwd bent naar het antwoord op deze prangende vragen.

Wonderbaarlijke wall art: relief print in 2.5D. Weg met het standaard schilderij!

Een schilderij is een essentieel onderdeel van een gezellig interieur. Een schilderij leidt je gedachten even af van het hectische, dagelijkse leven. Even kunnen wegdromen bij een mooi zomers tafereel of juist interessante abstracte kunst, schilderijen zijn onwijs divers en zijn daarom geschikt voor verscheidene soorten mensen. Maar, zoals eerder gemeld, zijn schilderijen ook vrij saai. Iedereen heeft ze.

Is er een manier om deze schilderijen wat spannender te maken? Ja zeker, door wall art in te zetten. Wall art is een groot ‘schilderij’ maar dan in 2.5D. Het schilderij komt dus letterlijk tot leven. Ben je dol op abstracte kunst en een liefhebber van Picasso? De specialist maakt alle wall art zelf met behulp van een 2.5D printtechniek. Deze specialist kan elke wens van jou in reliëf print afdrukken. Ideaal! Hieronder volgen twee voorbeelden waar jij je door kan laten inspireren.

Fantastische fotokunst

Jouw interieur krijgt een persoonlijk tintje dankzij fotokunst. Heb jij bijvoorbeeld een emotionele foto met een dierbare of een speciale foto van jouw huisdier? Laat deze groot op jouw muur afdrukken. Zo krijgt je huis pas echt een karakter! Iedereen die bij jou langskomt zal verrast worden door deze gevoelige plaat en zal absoluut jaloers zijn op jouw moderne interieur.

Geweldige glass art

De puntjes op de i zetten, laat dat maar aan de specialist over. Hier kan je niet alleen wall art en fotokunst bestellen, maar ook voor glass art kan je bij deze webshop terecht. Een bijzondere toevoeging aan je interieur. Plaats een glass art item op jouw kast en jouw volledige huis krijgt een luxe uitstraling dankzij het glimmende oppervlak. Een echte eye catcher, letterlijk en figuurlijk!

En, heb jij ook zoveel zin gekregen om je huis aan te pakken? Om jouw huis een specifiek thema aan te meten en zo jouw eigen warme, veilige haven te creëren. Deze droom is voor veel mensen lastig te vervullen, omdat het flink wat geld kost. Als je wat minder te besteden hebt en wat meer op de kleintjes moet letten, ben je bij Printerior aan het juiste adres. Het is een budgetproof manier om je huis wat op te fleuren en minder standaard te maken. Ben je ook nieuwsgierig geworden naar alle mogelijkheden? Breng dan snel een bezoekje aan de webshop.

Over de auteur

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.