🎵Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan,
Hij brengt ons Sint Nicolaas, ik zie hem al staan. 🎵

De lieve Sint is al gearriveerd in Nederland en dat betekent dat we lekker kunnen genieten van pepernoten, cadeautjes en niet te vergeten chocoladeletters. Maar hoe breng je het echte sinterklaassfeertje in je prachtige huisje? Met onze 5 tips krijg jij de ultieme voorbereiding voor Sinterklaas!

Lichtjes

Zorg ervoor dat je leuke lichtjes in huis hebt. In de decemberperiode worden er vaak kerstlichtjes opgehangen tijdens kerst, maar voor Sinterklaas kun je ook mooi gebruik maken van Led-verlichting.  Deze Led-verlichting kun je op verschillende plekken plaatsen. Achter je televisie, rondom de tafel of in het raamkozijn.

Jutezak

De jutezak van onze lieve Sint. Hierin kun je alle cadeautjes stoppen. Het is niet alleen een handige accessoire voor in de woonkamer, maar het zal ook nog eens een leuke toevoeging voor in je woonkamer zijn!

Cadeautjes

Supermarkten zijn er veel mee bezig, maar jij kan dat ook doen. Koop lege dozen en maak er pakjes van. Deze pakjes kun je vervolgens ophangen of op verschillende plekken van je huis neerleggen. Je vult je huis niet alleen op een leuke manier op, mensen zullen daadwerkelijk benieuwd zijn wat voor cadeautjes je in huis hebt 👀

Je schoen zetten

Je schoen zetten is een traditie die bij het Sinterklaasfeest. Iedereen vindt het wel leuk om een kleinigheidje te krijgen. Als je van tradities houdt, dan kan je je schoen bij de open haard zetten. Als je lief bent geweest, krijg je misschien iets leuks van de Sint 😉

Lekkernijen

Bij Sinterklaas (en stiekem ook in de maand december) kun je lekker genieten van lekkernijen. In de periode dat de lieve Sint in ons land is, kun je lekker genieten van: kruidnoten, chocoladeletters, gevulde speculaas, taai taai of de welbekende banketstaaf.

Ben jij braaf geweest dit jaar? Zo, ja gelukkig maar dan krijg jij vast iets leuks van de Sint 😊 Als jij je graag wilt voorbereiden op de kerstperiode, lees dan ons artikel over hoe jij je huis kan inrichten tijdens de kerstperiode!

Over de auteur

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.