Met de nieuwe generatie modellen is elektrische verwarming een sterke trend geworden. Programmering, zuinigheid, ontwerp en installatiegemak, wij vertellen je alles over de voordelen van elektrische verwarming.

Vandaag de dag biedt de elektrische verwarming “nieuwe generatie” modellen die zowel efficiënt zijn in termen van thermisch comfort als in termen van energiebesparing. Dankzij deze nieuwe modellen is elektrische verwarming een uitstekende oplossing geworden voor het verwarmen van woningen.

 

Het hele jaar door thermisch comfort

Met de nieuwe technologieën zijn elektrische kachels efficiënt geworden. Geen gevoel meer van droge lucht of ongemakkelijke en stabiele temperaturen! Door te kiezen voor de “nieuwe generatie” zachte kachels wordt elektrische verwarming synoniem voor stabiele en gelijkmatige temperaturen gedurende het hele jaar. De hitte neemt snel en duurzaam toe dankzij het fenomeen van de traagheid. Het resultaat: de lucht is niet meer zo droog als voorheen en je geniet van een aangename, omhullende warmte.

 

Elektrische verwarming, een intelligente verwarmingsmethode

Door te kiezen voor intelligente elektrische kachels profiteert je ook van innovatieve functies. Dankzij de automatische raam detectie kunt je jouw huis ventileren zonder dat je de radiatoren hoeft uit te schakelen, want ze gaan automatisch uit en aan zodra ze de ramen sluiten!

Een andere bijzonder populaire eigenschap: programmering. Intelligente radiatoren zijn programmeerbaar volgens de specifieke kenmerken van de omgeving waarin ze zijn geïnstalleerd. Je kunt de temperatuur van elke kamer aanpassen, de verwarmingstijden van jouw verschillende radiatoren programmeren, rechtstreeks vanaf jouw smartphone of tablet.

Je kunt jouw radiatoren ook laten programmeren volgens jouw levensstijl. Jouw radiatoren regelen zichzelf automatisch, passen de verwarming aan jouw huis aan en verlagen de temperatuur van een kamer als deze leeg is.

 

Elektrische verwarming, een economische keuze

Dankzij deze verschillende intelligente eigenschappen wordt elektrische verwarming zuinig. Het resultaat is een energiebesparing tot 45% ten opzichte van jouw oude convectoren. Dankzij de aanwezigheidsdetectie, de detectie van het openen van ramen en de intelligente programmering kunt je aanzienlijk besparen, waardoor de energieverspilling die gepaard gaat met onnodig verbruik wordt verminderd.

En als je vergeten bent de elektrische kachel uit te schakelen toen je het huis verliet, geen probleem! Dankzij de geïntegreerde toepassingen kunt je jouw radiatoren op afstand bedienen. Eén klik is voldoende om de temperatuur van jouw huis te verlagen, of juist om de verwarming weer op te starten wanneer je maar wilt.

 

Elektrische verwarming, modern en elegant design

Discreet en elegant, de “nieuwe generatie” elektrische radiatoren integreren in jouw interieur en voegen een vleugje stijl toe. De kachels worden in verschillende kleuren geproduceerd en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor ze mooi en functioneel zijn in één stuk.

Bron: vrijesectorwonen.nl

Over de auteur

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.