Wanneer je een PVC vloer hebt ben je hier zuinig op. Je wilt immers dat deze zo lang mogelijk meegaat en als nieuw eruit blijft zien. Door regelmatig je PVC vloer schoon te maken zorgen je ervoor dat deze lang meegaat. Je kunt je vloer reinigen met PVC reiniger op AllesVoorUwVloer.nl. PVC vloeren zijn eenvoudig te reinigen, zeker in combinatie met de juiste vloerreinigingsmiddelen. Doordat een vloer in de meeste gevallen een beschermlaag heeft, is het niet aan te raden om allesreiniger te gebruiken. Gebruik je producten die zijn bedoeld voor een PVC vloer. Regelmatig stofzuigen en dweilen zorgt ervoor dat je vloer langer meegaat en lang mooi blijft. 

De juiste middelen voor jouw PVC vloer

Naast dat de juiste reinigingsmiddelen voor je PVC vloer ervoor zorgen dat deze blinkend schoon wordt, zorgen ze er ook voor dat de beschermlaag intact blijft. PVC vloeren hebben vaak een antislip laagje. Door de vloer te reinigen met de juiste middelen blijft deze laag goed op de vloer zitten. Hierdoor zal je niet snel uitglijden over de PVC vloer. Kies dus altijd voor PVC vloer reinigingsmiddelen om zo jouw vloer en jezelf te beschermen. PVC reinigingsmiddelen zijn vaak zeepvrije middelen welke je vloer volledig schoonmaken. Hiermee krijg je een streepvrije finish en worden alle vlekken van de vloer verwijderd. 

Tips om je PVC vloer te dweilen

Door je PVC vloer goed te verzorgen gaat deze jarenlang mee. Kies in alle gevallen voor de juiste vloerverzorgingsproducten en een goede dweil. Zo ben je snel klaar met het dweilen van je vloer. Kijk uit dat je niet te nat dweilt. Vocht gaat niet goed samen met PVC en kan in de naden gaan trekken. Hiermee kan de vloer los gaan laten of lelijk worden. Kies dus voor een dweil die je makkelijk en goed kunt uitwringen en werk met de juiste producten. Op die manier krijg je de vloer streeploos schoon en blijft de vloer goed beschermd. Naast dweilmiddelen kun je ook kiezen voor een polish voor je PVC vloer. Hiermee wordt er weer een beschermlaagje over de vloer gelegd en worden krasjes vastgezet.

Over de auteur

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.