De fotolijsten van tegenwoordig zijn niet meer de saaie omhulsels die al jaren in de woonkamer van je oude oom en tante staan en waar jij, samen met jouw familie, al enige jaren vol afschuw tegenaan moeten kijken. Tegenwoordig kennen de fotolijsten een hippe en strakke uitstraling die volledig aansluit op de stijl in jouw huis. Lees dit artikel dan ook eens goed door als je wat meer wilt weten over deze vernieuwende lijstjes of als je met het plan zit om wat meer foto’s in je huis te laten plaatsen.

Op maat gemaakt

Allereerst wil ik het even hebben over op maat gemaakte fotolijsten. Deze lijstjes worden, zoals de naam al zegt, precies ontworpen naar jouw stijl. Heb jij een enorm witte inrichting en lijkt het je leuk om door middel van fotolijsten wat ‘eyecatchers’ te creëren? Je kunt op deze manier gemakkelijk een opdracht geven aan één van de bedrijven die gespecialiseerd zijn in het maken van op maat gemaakte fotolijsten. 

 

Een ander voordeel van de op maat gemaakte lijsten is bijvoorbeeld dat je jouw foto’s een nog mooiere uitstraling kan geven. Wanneer je een aantal foto’s bezit van heel speciale momenten dan is natuurlijk niets leuker dan een op maat gemaakte fotolijst. Je kunt namelijk vormen laten maken die volledig aansluiten op de foto. Heb jij mooie, speciale foto’s gemaakt op het strand? Dan is niets zo leuk als een fotolijst in de vorm van een vis, schelp of golf. Ook op deze manieren zijn op maat gemaakte fotolijsten dus erg leuk.

Glas

Tegenwoordig bestaat ook de mogelijkheid om bij fotolijsten voor verschillende soorten glas te kiezen. Er bestaan tegenwoordig fotolijsten met glas dat onmogelijk te verwoesten is, maar ook fotolijsten met een heel dun laagje glas waar het je vrijwel niet opvalt dat de foto überhaupt vast zit. Uiteraard zijn op het gebied van glas ook heel veel dingen mogelijk. Wanneer jij speciale foto’s op een speciale manier wilt laten zien, dan is het wel belangrijk dat jouw fotolijst op de foto aansluit. Je kunt er namelijk voor kiezen om zwartwitfoto’s in een normale lijst af te beelden, maar er bestaan in deze gevallen ook fotolijsten die speciaal zijn ontworpen om deze foto’s in te laten zien. Denk dus goed na over welke foto je daadwerkelijk wilt gaan laten zien voor je de keuze maakt om een mooie fotolijst aan te schaffen.  

Over de auteur

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.