Het inrichten van je woning neemt veel tijd in beslag, en is beslist geen simpele klus, maar wel heel erg leuk. Er zijn namelijk zoveel opties, dat een keuze maken nogal ingewikkeld wordt wat soms tot frustratie leidt. Het is dan ook belangrijk om eerst de stijl te kiezen die bij jouw smaak en woning past, om daarna de bijbehorende producten te kiezen. Ga je voor een oosterse inrichting? Dan hebben wij hier wat tips voor leuke en vooral unieke producten voor jouw interieur.

Chinese meubels voor je oosters interieur

Chinese meubels zijn prachtig en uniek, en zeker niet bij iedere meubelboulevard te koop. Je zult dan ook niet snel iemand tegenkomen die dezelfde meubels als jou heeft. Als je voor een uniek interieur gaat, is een Chinese kast bijvoorbeeld echt een must-have! 

Naast een kast is natuurlijk ook een oud Chinees dressoir of ander meubelstuk een prachtige toevoegen aan je woonkamer, grote hal of slaapkamer. Kies een kleur die eruit springt waardoor het meubelstuk een echte blikvanger wordt. Combineer dit met wat ‘simpele’ en klassieke meubels, of ga voor uitsluitend oosterse meubels. Je kunt zoveel variëren als je wil om jouw ideale interieur te ontwerpen. Het gaat erom dat het bij jouw eigen smaak past.

Een prachtig en uniek perzisch tapijt

Een perzisch tapijt is de perfecte toevoeging aan elk oosters interieur. Midden in de woonkamer zal dit een echte blikvanger zijn, waardoor het de investering zeker waard is. Als je echt een prachtexemplaar wil, ga je voor een handgeknoopt tapijt. Er zit namelijk een verhaal achter deze perzische tapijten die met liefde en zorgvuldigheid met de hand gemaakt zijn om jouw interieur compleet te maken.

Naast het feit dat deze tapijten prachtig en uniek zijn, zijn ze ook erg duurzaam. Ze zullen veel langer meegaan en mooi blijven dan een goedkoop tapijt uit de plaatselijke meubelboulevard. Daarbij kan het een echt familiestuk worden, dat van generatie op generatie wordt doorgegeven. Zo’n prachtig handgeknoopt perzisch tapijt zal namelijk elke woning compleet maken.

Kies de juiste accessoires

Ga op zoek naar authentieke accessoires die echt iets toevoegen aan je interieur. Goedkope producten die je in veel winkels kunt kopen zullen er niet mooi uitzien in combinatie met je unieke meubels. Je kunt dus beter iets meer investeren in bijvoorbeeld een prachtige vaas, een schilderij of een ander detail. Bezoek regelmatig antiekwinkels om de mooiste producten voor een leuke prijs te vinden.

Over de auteur

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.