Je kent het vast wel, dat je na een tijdje opzoek bent in vernieuwing in je huis. Je bent uitgekeken op de huidige vloer en het onderhoud ervan. Dan wordt het tijd om is te denken aan een pvc vloer. Een pvc vloer heeft namelijk erg veel voordelen.

Voordelen pvc vloer

Het is mogelijk om een pvc vloer te nemen in allerlei verschillende soorten designs. Zo zijn er pvc vloeren die precies als steen lijken, maar ook pvc vloeren die exact hout lijken. Nu hoor ik je denken: waarom is het dan niet beter om gewoon voor een houten of stenen vloer te gaan? De reden hiervoor is, dat pvc vloeren veel langer meegaan dan de meeste houten of stenen vloeren en daarnaast zie je bijna geen verschil tussen steen en pvc.

Pvc vloeren hebben heel weinig onderhoud nodig, wat ervoor zorgt dat je niet veel tijd kwijt bent aan het schoonmaken/onderhouden van je vloer.  Vaak is het schoonmaken met een stofwisser al genoeg om heel de vloer netjes te houden.

Een ander groot voordeel voor pvc in tegenstelling tot hout, is dat pvc goed bestand is tegen vocht. Daarom is het ook mogelijk om een pvc vloer in je keuken of badkamer te zetten.

 

Jouw pvc vloer

Wanneer je keuze gemaakt is voor een pvc vloer is het van belang dat de ondergrond goed van kwaliteit is. Alleen als de ondergrond goed is ben je verzekerd van een perfect resultaat. Bij de Woonspecialist kunnen zij de vloer egaliseren of het aanleggen van een ondervloer. Indien het interessant is kunnen ze zelfs een geluiddempende ondervloer aanleggen dat je niet veel last hebt van schoenen of hakken. Daarnaast heeft de Woonspecialist alle soorten en maten pvc vloeren die je maar kunt bedenken. Dus neem zeker een kijkje op hun website en wie weet komen ze binnenkort jouw splinternieuwe pvc vloer leggen.

Over de auteur

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.