Je zal waarschijnlijk een beetje versteld staan van de titel van dit artikel, maar het is zeker en vast wel waar. Een huis verkopen, zonder een makelaar, je mag er waarschijnlijk nog niet aan denken! Toch is het nog steeds mogelijk om jouw huis te verkopen met de nodige ondersteuning, maar met minder kosten. Dankzij Meezz verkoop jij het huis volledig zelf met hier en daar de nodige hulp en bespaar je jezelf dus een hoop centen! 

Zelf huis verkopen in Tilburg 

Als je al een tijdje aan het overwegen bent om jouw huis te koop te zetten en op zoek te gaan naar iets nieuws, moet je je alvast niet meer laten tegenhouden door hoge kosten die je aan een makelaar kwijt bent. Je kan nu gewoon zelf huis verkopen in Tilburg realiseren en dit dankzij viameezz.nl. Wanneer je het huis verkoopt via een makelaar, ben je altijd een percentage kwijt wanneer het huis door hem verkocht wordt. Wanneer het gaat over een hoge verkoopprijs, kan dit dus een aardige cent zijn dat je kwijt bent. Vanaf nu dus niet meer., 

 

Hoe werkt verkopen zonder makelaar? 

Bij Viameezz.nl jouw huis verkopen, kan niet gemakkelijker lopen. Een huis online verkopen op deze manier, gebeurt in 5 stappen. De eerste stap is om je wensen aan te geven en of je enige hulp wilt of niet. Vervolgens maak je je eigen online omgeving aan waar je al de verkoopzaken zal regelen. De derde stap is om een pakket aan te kopen waarbij je de online omgeving kan uitbreiden met foto’s en specificaties van het huis. Stap 4 gaat vanzelf, de woning wordt op Funda en social media geplaatst. Afspraken voor bezichtigingen regel je zelf via je online omgeving. De laatste stap is normaal gezien dat het huis verkocht is en dat er een verkoopovereenkomst wordt opgesteld. 

 

Flinke besparing op verkoop van het huis 

Dat is toch wel een van de belangrijkste redenen om een huis te gaan verkopen met viameezz.nl. Je krijgt support online en via videochat en dit in iedere fase van de verkoop. Je wordt dus zeker en vast niet aan jouw lot overgelaten. Je krijgt een plaatsing op Funda met jouw woning en dit voor een kleine bijdrage die je kwijt bent. Meestal ben je een commissie kwijt van minstens 1,5% bij een makelaar, reken dus maar eens uit. Bij Meezz betaal je eenmalig het kleine bedrag van maar 495 euro! 

Over de auteur

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.