Hout in je interieur is helemaal terug van weggeweest. En dat is niet gek, want hout heeft veel verschillende voordelen. Ten eerste geeft het je woning een natuurlijke, robuuste look. Daarnaast is het ook een erg stevig materiaal wat wel tegen een stootje kan. Ten slotte is het ook en duurzaam materiaal en dus goed voor het milieu! Kortom: genoeg redenen om meer hout in je interieur te verwerken. Hoe je dat doet, lees je in dit blog. 

Houten meubels

Hout is uitermate geschikt om meubels van te maken door de enorme stevigheid van het materiaal. Vooral hardhout staat bekend om zijn enorme duurzaamheid. Je hoeft dus niet bang te zijn dat de planken van je houten boekenkast doormidden breken. Daarnaast hebben houten meubels een natuurlijke en robuuste uitstraling. Als je hier geen fan van bent, heb je natuurlijk altijd nog de keuze om je houten meubelstuk te voorzien van een likje verf. Ten slotte hebben houten meubels als grote voordeel dat ze vaak relatief goedkoop zijn. 

Foto op hout

Als je toe bent aan meer hout in je interieur én je woning persoonlijker wil laten, laat dan een eigen foto op hout afdrukken. Zo combineer je een dierbare afbeelding met de karakteristieke en robuuste look van hout. Je kunt zelf de afmetingen van het houten paneel kiezen en de afbeelding dus zo opvallend maken als je zelf wil. Ga je voor een persoonlijke foto van je familie of een vakantiekiekje of laat je een prachtig kunstwerk op hout afdrukken?

Houten vloer

Ook houten vloeren zijn tegenwoordig weer helemaal hot and happening door hun robuuste look en duurzame karakter. Vooral de zogeheten visgraat vloer wordt steeds populairder. Hou er wel rekening mee dat echt houten vloeren iets meer onderhoud vereisen dan bijvoorbeeld vloeren van vinyl of laminaat.

Over de auteur

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.