Je hebt een prachtige nieuwe woning, alles is klaar. De kamers zijn mooi, naar jouw wensen voorzien van een strakke stuclaag, verf en behang. Eindelijk is het zover, tijd om te verhuizen.

We gaan verhuizen
Er is alleen één probleempje, het trapgat is niet breed genoeg voor alles wat je naar boven wilt hebben. Hiervoor is een prachtige oplossing: de verhuislift!
Een bijkomend voordeel van de verhuislift is dat het scheelt met tillen. Denk eens aan een wasmachine of droger die je op de eerste, of zelfs tweede, verdieping wilt hebben. Niet alleen de wasmachine, maar ook een bureau, bed of kast is niet altijd door het trapgat te manoeuvreren. De keuze om alles in elkaar te zetten op de kamer waar het moet komen te staan is er ook niet altijd. Daarom is de verhuislift een uitkomst!

Via de verhuislift spullen naar de eerste verdieping verhuizen scheelt tijd, frustratie en waarschijnlijk ook nog eens je rug! Ook je mooie trapgat, wat net helemaal opgeknapt is blijft op deze manier vrij van blutsen en beschadigingen. De verhuislift is makkelijk. Je komt met zware spullen sneller boven zonder problemen. Je hebt niet de rest van de week spierpijn omdat je jezelf in onmogelijke posities hoeft te wurmen om dat bureau naar boven te krijgen.

Tijdsbesparing
We hadden het al even benoemd, de verhuislift scheelt tijd, Natuurlijk is dit ook een enorm bijkomend voordeel. Zware spullen kunnen naar boven met de lift, maar ook alle dozen kun je op de lift zetten in plaats van deze één voor één naar boven te sjouwen. Op deze manier kan het verhuizen van de hele dag de trap op en af rennen worden verkort naar een aantal keer de lift omhoog en naar beneden. De kans is groot dat je zo in één dag, niet alleen alles in je huis hebt staan, maar dat je ook nog de tijd hebt om alles uit te pakken. Zo duurt verhuizen niet meerdere dagen maar kan je met een dag ook lekker wonen. Wie wilt dit nou niet?

 

Over de auteur

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.