Steeds veel mensen kiezen ervoor om een camera buiten hun huis te plaatsen. Dit is ook terug te zien in de verkoopcijfers van beveilingcamera’s. Bij Holland Hekwerk heb je zowel pakketten als losse camera’s te koop. Maar wat zijn nou de voordelen van zo’n camera bij jouw thuis?

Schrikt boeven af

Waarom zou je als boef het risico nemen dat je op beeld staat? Het is uit cijfers gebleken dat boeven zelden inbreken bij woningen die zichtbare bewakingscamera’s hebben. De pakkans is veel groter voor de dieven en ze nemen het risico dan ook maar zelde. Het is dus een goede afschrikking, want voorkomen is beter als genezen.

Bewijs

Wanneer er toch ingebroken wordt heb je daadwerkelijk bewijs. Je hebt namelijk opgenomen beeldmaterialen die daadwerkelijk laten zien dat er ingebroken is. Hiernaast is het een stuk makkelijker om de daders te indentificeren. Doot de gezichtsherkenning van de politie worden inbrekers dan ook steeds vaker worden gevonden. Ook voor de verzekering is beeldmateriaal heel fijn.

Overal meekijken

Doordat de camera’s online werken kan je overal meekijken naar de dingen die om je woning heen gebeuren. Wanneer je op vakantie bent kan je rare aspecten doorgeven aan buurtbewoners of de politie, maar wanneer je gewoon binnen zit te werken, dan kan je ook kijken of je kleintjes veilig aan het spelen zijn binnen.

Beveiligingcamera’s zijn een grote vijand van inbrekers. Het zorgt ervoor dat ze niet meer durfen te komen en wanneer ze toch komen dat ze makkelijker gepakt worden. Er zitten eigenlijk weinig nadelen aan, dus neem snel een kijkje op https://hollandhekwerk.nl/ om een camerasysteem te vinden dat bij jou past.

Over de auteur

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.