We hopen natuurlijk dat je de corona tijd financieel goed doorkomt. Mocht dat zo zijn dan heb je waarschijnlijk zelfs wat geld over omdat je minder geld uitgeeft aan dingen die voorheen wel konden. Dat geld wil je misschien wel gebruiken om een huis in Estepona te kopen bij Villa Nova real estate of iets heel anders! en daarom zetten wij de beste investeringen van 2020 voor je op een rijtje. 

Investeren in goud en zilver

Bij dalende aandelenkoersen is het zo dat de prijs van goud en zilver omhoog gaat. Dit is gunstig als je hier op weet te anticiperen omdat je daarmee veel geld mee kan verdienen. 

De prijs van zilver stijgt of daalt meer dan die van goud. Dat komt omdat de zilvermarkt kleiner is. Fysiek goud of zilver kopen is alleen goed voor de inkomsten bij de verkoop. 

Mocht je toch willen investeren in goud kun je altijd goudstaven kopen. Die kunnen verschillen van 1 gram tot 100 gram. Let daarbij wel op of dat de partij waarbij je dat wilt doen een AFM vergunning heeft. 

Investeren in een boot

Investeren in een boot is altijd slim. Sommige boten zijn eigenlijk net huizen op het water. Je kan er letterlijk dagen, weken of misschien zelfs maanden op blijven. Welke boot bij jou het beste past moet je zelf achter komen. Wil je een grote boot? Dat kan! Wil je juist een klein bootje waar jij en je partner lekker mee kunnen varen kan dat ook. Het is allemaal mogelijk.

Investeren in vastgoed

Vastgoed is een super slimme investering! Zeker als je weet hoe het werkt en de juiste connecties hebt. Stel je eens voor. Je gaat een huis in Estepona bij Villa Nova real estate kopen voor 400.000 euro. Dat huis knap je een beetje op, er gaat een nieuwe keuken in etc. Die kosten waren 50.000 euro in totaal. Vervolgens verkoop je het huis voor 500.000 euro. BOEM! 50.000 euro winst! Dit klinkt natuurlijk heel simpel maar in werkelijkheid is het een stuk moeilijker. Mocht je het geld ervoor hebben is het zeker een optie om over na te denken! Vastgoed is ook een markt die eigenlijk altijd blijft bestaan. Iedereen wilt natuurlijk wel een huis hebben om in te wonen!

Over de auteur

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.