Veel mensen betalen zich blauw voor de ideale muurschildering. Dit is niet zo gek ook, want er kan heel wat tijd overheen gaan voordat het design klaar is en de muur afgeschilderd. De resultaten zijn dan ook prachtig, maar wist jij dat je hetzelfde resultaat kunt bereiken met muurstickers? En dat voor een stuk minder geld! Benieuwd naar meer informatie over muurstickers? Lees dan snel verder!

 

De voordelen van muurstickers

Muurstickers zijn hét alternatief voor muurschilderingen! Dit komt doordat muurstickers vele voordelen bieden ten opzichte van de schilderingen. We zetten de voordelen voor je op een rij:

 

  • Eigen ontwerp gebruiken
  • Geen gifstoffen van verf
  • Snelle productie
  • Snelle montage
  • Correctiemogelijkheden

 

Een van de grote voordelen van muurstickers is dat je zelf een afbeelding, tekst of combinatie van beide kunt ontwerpen. Je kunt hiervoor gebruik maken van standaard afbeeldingen of je creëert zelf een ontwerp. Een mooi bijkomstigheid die hierbij komt kijken is dat de productie sneller gaat dan bij muurschilderingen. Als het design eenmaal staat kan het ontwerp geprint worden, terwijl je bij muurschilderingen het ontwerp eerst nog op de muur moet uittekenen in de juiste verhoudingen.

 

Een ander voordeel is dat er veel tijd bespaart wordt bij het monteren. Met een muursticker is het van belang dat de muur schoon is gemaakt, voordat de sticker erop geplakt wordt en klaar is kees. Dagenlang moeten schetsen en verven zijn dus verleden tijd. Je kunt dus zeggen dat muurstickers ook beter zijn voor de gezondheid, aangezien je niet meer tussen gifstoffen hoeft te staan.

 

Tot slot heb je met muurstickers de mogelijkheid om je werk te corrigeren. Een muursticker plakt namelijk niet direct, maar heeft eerst een aantal uur nodig voordat het stevig tegen de muur aan geplakt is. Dit maakt het mogelijk om fouten makkelijk te corrigeren.

 

Inspiratie voor muurstickers

Muurstickers kun je in iedere ruimte in huis gebruiken. Kies bijvoorbeeld voor vrolijke geboortestickers voor in de kinderkamer. Er zijn stoere geboortestickers voor jongens en fleurige stickers voor meisjes. De meest bekende geboortestickers zijn die met de naam van je kind.

 

Muurstickers hoeven overigens niet alleen op de muren geplakt te worden. Ramen en deuren zijn ook zeer geschikt voor een sticker. Heb je bijvoorbeeld een kantoor aan huis? Dan zijn raamstickers ideaal om aan voorbijgangers te laten weten dat je daar gevestigd zit. Bestel de raamstickers in spiegelbeeld, zodat je tekst correct gelezen kan worden.

 

Muurstickers aanschaffen

Muurstickers kopen is zeer eenvoudig, omdat je online een ontwerp kan creëren en bestellen, zonder daarvoor een account te hebben. Tegelijkertijd doe je online inspiratie op van de verschillende ontwerpen die mogelijk zijn.

 

Heb je je ontwerp uitgekozen en ingediend? Dan kun je jouw muursticker snel thuis verwachten, omdat de muurstickers op werkdagen binnen 24 uur worden verzonden. Ben je zelf niet zo handig? Dan kun je vragen of de sticker voor jou gemonteerd wordt op de muur. Blijf er wel minstens een dag vanaf, zodat de muursticker goed kan drogen.

 

Geen grote projecten meer

Zoals je zojuist gelezen hebt brengen muurstickers veel voordelen met zich mee. Zo heb je geen last meer van giftige verfstoffen, de productie is snel en de montage ook. Kies uit talloze ontwerpen of creëer zelf een design.

Over de auteur

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.