Ze zeggen dat thuis is waar het hart is, dus zorg ervoor dat uw hart er in zit bij het versieren van uw huis. Het renoveren van uw hele huis kan kostbaar en tijdrovend zijn, maar door wat kleine veranderingen aan te brengen, kunt u uw huis echt dat nieuwe gevoel geven! Neem opwindende kunstwerken en fotomomenten op in fotokaders om uw ruimte op te vrolijken en het een accent te geven waar u naar op zoek bent. Leg het verhaal van uw leven vast, het is tijd om al die foto’s in te kaderen! Verzamel foto’s van vrienden en familie, druk uw favoriete foto’s en leukste affiches  af en zet ze in fotokaders zodat ze door iedereen gewaardeerd en bewonderd kunnen worden.

Fotokaders in alle formaten

Welk fotokader u ook kiest, het moet in verhouding staan tot de kunst die het toont. Een kleine fotokader omgeven door een grote plaat doet het kunstwerk geen recht. Er bestaan zowel standaardformaten als aangepaste formaten voor uw fotokader. De standaardformaten van fotokaders zijn die die u in uw plaatselijke winkel of warenhuis kunt vinden, het meest gebruikte standaard formaat voor fotokaders  is waarschijnlijk de fotokader met 10x15cm formaat. Terwijl voor aangepaste fotokaders worden bedrijven opgeroepen om ongewone maten te maken. Dit is interessant om andere manieren te gebruiken om kaders in de verf te zetten en om interessante displays te maken.

Fotokaders in alle materialen

Er bestaan verschillende soorten materialen wanneer het aankomt op fotokaders. Enkele van de meest gebruikte materialen hiervan zijn hout en metaal. 

Hout is al eeuwenlang een van de populairste materialen voor fotokaders. Dit materiaal kan verkrijgbaar zijn in een gevarieerde selectie van texturen en kleuren. Een voordeel van hout is dat het goed tegen verf en vlekken kan. Daarnaast, kunnen houten fotokaders een aanvulling zijn op bijna alle decoratieve stijlen die u in uw huis interieur heeft gebruikt. Dit maakt het in de meeste gevallen een veilige keuze. 

Metalen fotokaders zijn meestal verkrijgbaar in een assortiment van vormen en maten. Ze zijn ideaal voor woningen met een moderne en minimalistische inrichting. Smalle metalen kaders kunnen de foto’s subtiel omkaderen. Ze verdwijnen gewoon naar de achtergrond en trekken de aandacht van de kijker naar de foto.

 

Fotokaders in alle stijlen

Aangezien fotokaders vandaag de dag in duizenden stijlen, kleuren en materiaal beschikbaar zijn, zijn de keuzes vrijwel eindeloos. Voor elke stijl en smaak is er wel een fotokader te vinden. Men moet echter niet vergeten dat het kunstwerk en de kader altijd samen worden bekeken en dat ze daarom complementair moeten zijn. Daarnaast is het belangrijk dat u de huidige stijl van uw huis herkent. Het zou niet goed zijn om antieke fotokaders te kopen als uw woonkamer helemaal modern, strak en eigentijds is. Kies daarom bij het bestellen van uw fotokader de juiste stijl en kleur voor uw interieur. Een fotokader bestellen is zo eenvoudig en effectief. Als de ruimte aan de muur daarvoor leeg was, zal het nu, als u de kamer binnenloopt, fris en nieuw aanvoelen!

Over de auteur

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.