Je kent vast wel van die spulletjes die superhandig zijn, maar eigenlijk bijna niemand in huis heeft. In dit artikel beschrijven we verschillende van dit soort spullen!

Een wrapster

Iedereen die oordopjes gebruikt om muziek te luisteren heeft het wel eens gehad dat het kabeltje helemaal in de knoop zit. Je doet je oortjes even in je zak of tas, en opeens zit er een knoop in. Niet alleen irritant wanneer je muziek wilt luisteren, het is ook nog eens slecht voor je oordopjes. De oplossing hiervoor? Een wrapster! Hier kun je namelijk het kabeltje van je oortjes omheen wikkelen zodat deze mooi blijft zitten. Je hoeft dus nooit meer je oortjes uit de knoop te halen!

Een baard schort

De volgende tool is bedoeld voor echte mannen. Een baard schort! Dit is een soort doek dat al je haartjes opvangt tijdens het scheren. Zo voorkom je dus dat je hele wastafel onder de kleine haartjes komt te zitten. Scheelt weer met schoonmaken, en bovendien een stuk hygiënischer. Ook je vriendin of vrouw zal blij zijn als je een baard schort gebruikt!

Schakelaars met afstandsbediening

Nog zo iets wat eigenlijk iedereen in huis zou moeten hebben; schakelaars met afstandsbediening! Hiermee kun je zaken als lampen van afstand aan en uitschakelen. Handig voor als je in het donker thuis komt, of als je al in bed ligt en geen zin hebt om eruit te gaan om je lamp uit te zetten! Ook hoef je nooit meer al je lampen apart aan of uit te zetten; je kunt namelijk meerdere schakelaars met één druk op de knop bedienen!

Een steiger

Ook een steiger is super handig om in huis te hebben, en bovendien veiliger dan een trap. Nu denk je misschien dat steigers enkel voor bouwbedrijven zijn. Niets is echter minder waar! Zo bestaan er kamersteigers die speciaal voor binnen zijn. Handig voor bijvoorbeeld schoonmaken of verbouwen! Ook bestaan er rolsteigers voor klussen buiten je huis. Deze zijn eenvoudig te verplaatsen door middel van de wieltjes die eronder zitten! Je kunt een kamersteiger en rolsteiger kopen bij rolsteiger.net.

Over de auteur

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.