Ben je opzoek naar een betonpoer 20 x 20 x 60? Kijk dan snel op www.betonpoerengigant.nl voor goedkope betonnen poeren in verschillende kleuren. Betonpoerengigant biedt een snelle levering en uitstekende kwaliteit. De betonnen poeren zijn gemaakt van prefab beton en daarom duurzaam in gebruik. De kwaliteit blijft voor lange tijd en daarom kan je veilig en simpel jarenlang er gebruik van maken. Kortom, www.betonpoerengigant.nl.

In dit artikel vindt je wat meer informatie op de betonpoer 20x 20 x 60 en uiteraard betonnen poeren in het algemeen. Ben je benieuwd? Lees dan gerust verder!

Waarvoor is de betonpoer 20 x 20 x 60 bedoeld.

De betonpoer van 20 x 20 x 60 is een grote maat betonpoer en dus geschikt voor grote bouwwerken. De betonpoer is gemaakt van prefab beton en oersterk, bestemd tegen alle weersinvloeden van buitenaf en kan jaren lang mee. De betonnen poer is beschikbaar in de kleuren grijs, antraciet en zwart. De keus is dus helemaal aan jou wat jij het beste vindt passen bij je bouwwerk.

De betonnen poer is bedoeld om bouwwerk stevig te laten staan, dit kan bijvoorbeeld een veranda zijn. De pilaren die de veranda omhoog houden zijn verbonden met de betonnen poer. Je kan het zo zien, de betonnen poer is het verlengde van de aarde (wereld) met je bouwwerk. Als de poer goed is geplaatst kan er dus niks gebeuren.

De plaatsing van je betonnen poer.

De plaatsing van een betonnen poer is op zich niet heel ingewikkeld, alleen je moet het zelf net even weten. Daarom ga ik je in het kort proberen uit te leggen hoe het precies moet, namelijk:

Bij het plaatsen van de betonnen poer moet je gaten graven op de plekken waar je bouwwerk in aanraking komt met de grond. Eenmaal de plekken te hebben gevonden graaf je een gat afhankelijk van de grootte van je betonnen poer. De betonnen poer moet voor de helft uitsteken. Plaats onderin het gat een harde steen om het gewicht te verdelen. Rondom de poer plaats je snelcement.

Lees voor een uitgebreidere instructie de uitleg op de website.

Over de auteur

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.